Аплицирајте и дознајте кои се вашите бенефиции со нашата клуб картичка

Клуб картичката во продажно сервисната мрежа на Групацијата на Аутомакедонија може да Ви донесе многу поволности и попусти.

Понуда за нови возила

Повеќе

Закажи
сервис

Повеќе

Аутомакедонија
промоции и вести

Повеќе

Контакт
центар

Повеќе
Откријте ја најновата понуда на Opel

Opel Insignia G. Sport

Дознајте повеќе

Opel Insignia S. Tourer

Дознајте повеќе

Opel Insignia C.T.

Дознајте повеќе

Opel Astra S. Tourer

Дознајте повеќе
Откријте ја најновата понуда на Isuzu

КАМИОНИ СЕРИЈА “N”

Дознајте повеќе

КАМИОНИ СЕРИЈА “F”

Дознајте повеќе
Откријте ја најновата понуда на SsangYong
Откријте ја најновата понуда на Piaggio

Piaggio Ape Classic

Дознајте повеќе
Откријте ја најновата понуда на половни возила

Skoda Fabia 1.6 TDi / 75ks

Работна зафатнина 1.6 Година 2012 4.500 EUR Прегледај

Renault Megane 1.5 DCi / 86ks

Работна зафатнина 1.5 DCI Година 2008 3.950 EUR Прегледај

Opel Insignia Cosmo 2.0/220ks, Бензин+Плин

Работна зафатнина 2.0 Година 2009 7.500 EUR Прегледај

Opel Astra Караван 1.4 бензин

Работна зафатнина 1.4 Година 2008 2.800 EUR Прегледај

Opel Insignia 2.0 Diesel / 170ks AT8

Работна зафатнина 2.0 Година 2018 21.900 EUR Прегледај

Opel Insignia – Специјална понуда за DEMO возила

Работна зафатнина 2.0 Година 2019 26.800 EUR Прегледај

Astra Sedan – Специјална понуда за DEMO возило

Работна зафатнина 1.4 Turbo Година 2019 13.400 EUR Прегледај

Нова Opel Astra K – Специјална понуда за DEMO возило

Работна зафатнина 1,2 Turbo Година 2019 20.900 EUR Прегледај

Opel Corsa – Специјална понуда за DEMO возило

Работна зафатнина 1.2 Година 2019 13.200 EUR Прегледај

Opel Insignia 2.0 Diesel / 170 ks

Работна зафатнина 2.0 Година 2018 27.500 EUR Прегледај

Opel Insignia 1.5 Turbo Бензин / 165ks

Работна зафатнина 1.5 Turbo Година 2017 23.000 EUR Прегледај

Opel Astra K 1.4 Turbo /125ks

Работна зафатнина 1.4 Turbo Година 2019 15.500 EUR Прегледај

Opel Astra K 1.0 Turbo

Работна зафатнина 1.0 Turbo Година 2019 14.900 EUR Прегледај

Opel Crossland X 1.2 Turbo

Работна зафатнина 1.2 Година 2019 14.700 EUR Прегледај
Застапници на: