fbpx

Новиот LEAPMOTOR T03

100% електричен, 100% пријателски, 100% градски

100%

ЕЛЕКТРИЧЕН МОТОР

41kWh

КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА

417km

WLTP ДОСЕГ ВО ГРАД

(280km комбинирано)

Најдостапниот градски автомобил, со технологија од високата класа 

 

|    Панорамски кров 

|    Напредни безбедносни системи за помош на возачот

|    10.1″ Мultimedia System 

|    Hill start assist

|    Електрична рачна кочница

|    Предни и задни паркинг сензори и камера за паркирање

Впечатлив и тренди

ГАРАНЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ

  • 2 години гаранција од производителот или 120.000 км
  • 6 години гаранција на батеријата