fbpx

Клуб картичка

Во 2014 година нашата Аутомакедонија Клуб Картичка, ја ребрендиравме во “SILVER” Клуб картичка. Картичката претставува ефикасен начин за идентификација на нашите редовни и лојални клиенти, кои за својата доверба во продажно сервисната мрежа на Групацијата Аутомакедонија добиваат многу поволности и бенефиции.

прочитај повеќе

Специјалната златна “Gold” клуб картичка на Групацијата Аутомакедонија е лансирана во 2014 година во крајно лимитирана серија. Сопствениците на оваа Клуб картичка, може да уживаат во многу поволности и бенефиции при користењето на производите и услугите на нашата Групација.

прочитај повеќе