fbpx

PIAGGIO APE CLASSIC KAFETERIJA 400 cm3 (6.2кw)МТ4 Дизел

Прегледај ги сите користени возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 130

  КонтактТест возењеПонуда на цена

  ТелефонЕмаилСМС порака

  PIAGGIO APE CLASSIC KAFETERIJA 400 cm3 (6.2кw)МТ4 Дизел

  11.900 € + ДДВ
  Технички податоци
  • Година на производство:
  • Валидна регистрација до:
  • Километража:
  • Работна зафатнина:
  • Јачина на мотор:
  • Гориво:
  • Менувач:
  • Број на врати:
  • Боја:
  • 2020
  • /
  • /
  • 400 cm3
  • 6.2
  • Дизел
  • Мануелен
  • 2 врати
  • Бела
  ape
  АPPE CLASIC
  ape
  АPPE CLASIC
  Опрема
  • излези за вода и струја;