fbpx

Продажба на возила - Ауто Македонија

Продажба на возила

Аутомакедонија е овластен увозник и дистрибутер на македонскиот пазар за:

  • ОPEL (патнички и комерцијални возила) и
  • ISUZU (пикап камионети и камиони со бруто маса од 3.5 до 14 тони)
  • ISUZU (автобуси)
  • SSANG YONG (SUV автомобили)
  • PIAGGIO Commercial (товарни возила на три и четири тркала)

Во соработка со странските добавувачи, Аутомакедонија на своите клиенти може да им понуди и широка палета на специјални и надградени комерцијални и товарни возила, автобуси, камиони, трактори и слично.