fbpx

PIAGGIO APE CLASSIC SKARA BAR 400 cm3 (6.2кw)МТ4 Дизел

Прегледај ги сите користени возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 130

  КонтактТест возењеПонуда на цена

  ТелефонЕмаилСМС порака

  PIAGGIO APE CLASSIC SKARA BAR 400 cm3 (6.2кw)МТ4 Дизел

  11.900 € + ДДВ
  Технички податоци
  • Година на производство:
  • Валидна регистрација до:
  • Километража:
  • Работна зафатнина:
  • Јачина на мотор:
  • Гориво:
  • Менувач:
  • Број на врати:
  • Боја:
  • 2020
  • 01/09/2024
  • 20 km
  • 400 cm3
  • 6.2
  • Дизел
  • Мануелен
  • 2 врати
  • Бела
  Опрема

   

  • надградба скара бар (подвижна кујна);
  • две горилници;
  • иноксна скара;
  • фритеза;
  • чешма;
  • резервар за чиста вода;
  • резервар за прљава вода;
  • излези за струја;
  • заден фиксен шанк;
  • странична работна маса(шанк);