fbpx

Новиот SKYWELL ET5 LR

Ги отвора вратите кон електричната иднина 

100%

ЕЛЕКТРИЧЕН МОТОР

489km

КОМБИНИРАН WLTP ДОСЕГ

150kW

МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ

Најлуксузното и најудобното возачко искуство досега!

|   Напредни безбедносни системи (ADAS ниво 2.5): Адаптивен Cruise control, помош за паркирање со панорамски поглед, Lane keeping assist system, селекција на режим на управување

|   Панорамски покрив

|   Multimedia system со 12.8″ екран на допир 

|   Кожни седишта 

|   Електрична петта врата со интегрирано задно светло со Skywell лого

|   Offline GPS навигација 

Гаранција 

  • Гаранција од производителот: 2 години или 150.000 километри 
  • Гаранција на батеријата: 8 години или 150.000 километри