fbpx

Рент а кар

Auto 1 Rent

Ауто 1 Рент е најновиот член на Групацијата Аутомакедонија.

Формирана во 2019 година, компанијата е во комплетна сопственост на Аутомакедонија, специјализирана за вршење на дејноста – Рент а кар услуги.

Во Ауто 1 Рент можете да добиете :

  • Краткорочен закуп на возила (рент а кар)
  • Деловен закуп на возила (долгорочен закуп на патнички и товарни моторни возила)

Со тоа, целосно ја комплетиравме нашата понуда, а клиентите може да ги користат услугите на Ауто 1 Рент, за сите можни потреби :

  • Краткорочно и долгорочно – изнајмување на возило,
  • Изнајмување на заменско возило (додека сопственото возило е на сервис),
  • Деловен закуп на возила за Вашата компанија, со сите вклучени трошоци за одржување, сервис, осигурување…

За повеќе информации, Ви стоиме на комплетно располагање.

Информации на тел. 02 3103 130

kontakt@automakedonija.com.mk