fbpx

Сервис за патнички автомобили

Ние во Аутомакедонија, ја разбираме вашата потреба да го одржувате својот автомобил во одлична форма. Нашиот сервис за патнички автомобили гарантира дека вашето возило ја добива грижата што ја заслужува. Од рутински задачи за одржување како што се промена на маслото или проверка на сопирачките, до сложени поправки и дијагностика – нашите техничари користат најнови алатки и технологии за да испорачаат најдобри резулати.

Со нашата посветеност на квалитетот можете да бидете сигурни дека вашиот автомобил е во вистински раце.

  • Редовно одржување и поправки
  • Каросериски поправки и лимарија
  • Оригинални делови и дополнителна опрема
  • Заменско возило

Закажи сервис