fbpx

Сервис за механизација

Покрај нашите услуги за патнички и комерцијални возила, горди сме што нудиме и стручни услуги за механизација. Од градежна опрема до земјоделска механизација, нудиме специјализирана грижа за широк спектар на опрема со цел да го минимизираме времето на застој и да ја максимизираме продуктивноста.