fbpx

Сервис за камиони и автобуси

Комерцијалните возила се крвотокот на многу бизниси, а во Аутомакедонија го препознаваме нивното витално значење. Нудиме широк спектар на услуги со кои ја овозможуваме ефикасно и непречено одржување на вашата флота, вклучувајќи и дијагностика на моторот, поправки на менувачот, одржување на системот за сопирање и проверки на електричниот систем.

Без разлика дали поседувате еден камион или голема флота, нашите квалификувани техничари имаат капацитет да излезат во пресрет на сите ваши потреби за одржување и поправка.