fbpx

Овластен Cummins партнер

Како официјален партнер на ренимираниот бренд Cummins, носиме највисоко ниво на експертиза за одржување и сервисирање на Cummins моторите. Нашите техничари поминуваат специјализирана обука и имаат пристап до оригинални делови на Cummins осигурувајќи дека вашите возила и опрема добиваат врвна грижа. Од рутинско одржување до комплексни поправки, имаме знаење и ресурси да овозможиме врвни перформанси на Cummins моторите.