fbpx

Isuzu камионски сервис

Aутомакедонија е овластен сервисер на камионите ISUZU

Сервисниот центар на Аутомакедонија е овластен за дијагностика, одржување и сервисирање на камионите со вкупна бруто маса од 3.5 до 14 тони од Јапонскиот бренд ISUZU.

Сервисниот центар е комплетно опремен со дијагностички инструменти, специјален алат и опрема непходни за извршување на сервисните активности.

Тимот на сервисери ангажирани во сервисниот центар за Аутомакедонија редовно ги следи курсевите и обуките организирани во Академијата на ISUZU, има богато искуство во дејноста.

Фирмата располага со магацин на резервни делови за возилата на ISUZU, како и редовен логистички систем на испорака од централниот магацин во Италија.

Сервисниот центар за ISUZU е лоциран во комплексот на Аутомакедонија во поранешна Стакларница.

За повеќе информации или закажување термин, контактирајте го нашиот Контакт центар на тел. 02 3103 130