fbpx

Сервис

Категорија: Сервис

Сервисна акција за сите 4+ Opel возила

Нова акција во Аутомакедонија за сите Opel-и постари од 4 години! Основен редовен сервис (промена на масло и филтер за масло) со бесплатно чистење на моторот веќе од 2680 денари! Пронајди го токму твојот Opel и закажи термин на 02 3103 130 или на kontakt@automakedonija.com.mk!