fbpx

Isuzu

Категорија: Isuzu

6 Eко автобуси за РЕК Битола

На свечената церемонија која се одржа во Битола на 19.12.2020 година, беа презентирани и пуштени во употреба новите 6 еколошки автобуси на ISUZU придвижувани на погон на компримиран природен гас (CNG). На свеченоста присуствуваше премиерот на Р.С.Македонија, врвниот менаџмент на ЕСМ, РЕК Битола, Аут