fbpx

Opel

Категорија: Opel

Сезонска акција за промена на предни или задни диск-плочки

Дали е време да ги промениш диск-плочките на твојот Opel? Доколку имате Опел и доколку е постар од 4 години, со есенската акција на Аутомакедонија може да ги промените предните или задни диск плочки по промотивна цена од само 2.490 ден, а ако сакате да замените и дискови, добивате уште 20% попуст з