fbpx

Групациски промоции

Категорија: Групациски промоции

Аутомакедонија на 62-рото издание на Охридско Лето

И оваа година, Аутомакедонија со гордост е покровител на 62-рото издание на фестивалот Охридско Лето. Со задоволство го поддржавме овој значаен настан за македонската култура кој 62 години овозможува светски, реномирани уметници да гостуваат и да настапуваат пред македонската публика во Охрид

Категорија: Групациски промоции

Вози безбедно, вози одговорно

Категорија: Групациски промоции

ЗИМСКИ ПАКЕТ ЗА ПРОВЕРКА

Категорија: Групациски промоции

Аутомакедонија Асистенција

Сѐ, освен обична: Новата Opel Mokka

Чист, смел дизајн, компактни димензии, петтосед Opel Vizor, Pure Panel, редизајнирано Blitz лого и централно испишано име...

Повеќе

OPEL ДРУЖЕЊЕ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Во опуштена атмосфера, со партнерите и пријателите на брендот, менаџерскиот тим на Аутомакедонија го организираше вториот “Ден...

Повеќе

ОPEL CORSA АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

На денешната прес конференција, жирито на најстариот избор на “Автомобил на годината” во нашата земја, го прогласи...

Повеќе

БРЗ СТАРТ ЗА SSANG YONG И АУТОМАКЕДОНИЈА

Oчекувањата и предвидувањата се покажаа реални. За само неколку работни дена во новата година, Аутомакедонија во брз...

Повеќе