Isuzu

Категорија: Isuzu

ЛЕКАРСКИ ПОПУСТ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

За сите членови на Македонското лекарско друштво, Аутомакедонија обезбеди специјални опусти и бенефиции за купување на производите и користење на услугит во фирмите од групацијата. Конкретно, со потврда за членство во МЛД, можете да добиете попусти на возилата на Opel од 9,5 до 26%, на возилата I