fbpx
Категорија: Последни понуди Isuzu

ISUZU КАМИОНИ ОД ЗАЛИХА

Аутомакедонија во соработка со ISUZU и Sparkasse Leasing ја моделираше специјалната понуда за бестселер камионите од серија N со вкупна бруто маса од 5,5 и 7,5 тони. Понудата се однесува за крајно ограничена бројка на возила на лагер, со одлични перформанси и технички карактеристики. Камионите