fbpx

ISUZU КАМИОНИ ОД ЗАЛИХА

Аутомакедонија во соработка со ISUZU и Sparkasse Leasing ја моделираше специјалната понуда за бестселер камионите од серија N со вкупна бруто маса од 5,5 и 7,5 тони.

Понудата се однесува за крајно ограничена бројка на возила на лагер, со одлични перформанси и технички карактеристики.

Камионите на ISUZU се со Euro 6 норми на издувна емисија и комплетно надоградени – со церада и арњеви за непречено користење во секојдневната работа.

Комплетната понуда, со технички карактеристики, цени и пресметки за финансирање можете да ја превземете – ТУКА.

Возилата можете да ги видите во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, бул. Борис Трајковски бр.21.

За повеќе информации или закажување состанок со нашите продажни консултанти – јавете се на тел. 02 3103 265. 3103 260 или пратете ни порака на e-mail : isuzu@automakedonija.com.mk