Сите возила

Најнови понуди

Аутомакедонија Групација

БОГАТА ТРАДИЦИЈА ВО АВТОМОБИЛСКАТА ДЕЈНОСТ

"Аутомакедонија" АД Скопје е овластен увозник, дистрибутер и сервисер на возилата од Германскиот производител OPEL. Посетете ја нашата страна, информирајте се, изберете го Вашиот фаворит од богатата палета на патнички и товарни возила на OPEL, закажете состанок со нашите продажни консултанти и побарајте ја најдобрата понуда на теренот.

Повеќе

ISUZU е еден од најпознатите и најстарите производители на комерцијални возила во Јапонија.  Во палетата на ISUZU можете да го најдете феноменалниот пикап камионет ISUZU D-Max, како и камионите со бруто маса од 3.5 до 14 тони. Аутомакедонија е овластен и ексклузивен увозник и сервисер на ISUZU за Македонија.

Повеќе

ПОЛОВНИ ВОЗИЛА

Аутомакедонија на своите клиенти може да им понуди и одличен избор на користени возила . Користените возила задолжително се проверуваат во дијагностичкиот центар на Аутомакедонија и се во одлична кондиција. За повеќе, побарајте ги нашите консултанти.

Повеќе