Категорија: Последни понуди Opel

Совршена во секој поглед – Insignia, веќе од 20.990 евра

Нашата Opel Insignia,  е вистинско ремек дело, благодарение на најсовремените иновации и луксузните елементи од премиум класата, кои ја прават лидер во својата категорија. Сега со единствена акциска цена од 20.990 евра!  Од богатите пакети на опрема издвојуваме: Opel Eye пакет за помо

Категорија: Последни понуди Opel

АSTRA СЕДАН ЗА 169 ЕВРА

Категорија: Последни понуди Opel

НОВОТО OPEL COMBO – ВАН НА ГОДИНАТА

Категорија: Последни понуди Opel

CORSA ЗА САМО 130 ЕВРА МЕСЕЧНО

Дата: 15.02.2019

CROSSLAND X ЗА 147 ЕВРА МЕСЕЧНО

Новиот SUV на OPEL, модерниот Crossland X, сега можете да го набавите по цена од 14.790 евра (во денарска противвредност) или на финансиски лизинг со месечна рата од само 175 евра. Повеќе информаци

прочитај повеќе
Дата: 09.02.2019

Корпоративна OPEL понуда

Специјална понуда за корпоративни клиенти Како овластен увозник, дистрибутер и сервисер на OPEL за Македонија, Аутомакедонија на своите корпоративни клиенти (домашни и странски фирми и организации) и

прочитај повеќе
Дата: 05.02.2019

ЛЕКАРСКИ ПОПУСТ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

За сите членови на Македонското лекарско друштво, Аутомакедонија обезбеди специјални опусти и бенефиции за купување на производите и користење на услугит во фирмите од групацијата. Конкретно, со по

прочитај повеќе
Дата: 05.02.2019

Insignia Innovation

INSIGNIA INNOVATION ДИЗЕЛ СО ОСУМСТЕПЕН АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧ Opel Insignia Германска технологија за секој од нас. Innovation ниво на опременост Модел 2.0 Tурбо дизел, 170

прочитај повеќе
Дата: 05.02.2019

SUV моделите на OPEL

Grandland X, Crossland X и Mokka X се новите три репрезентативни модели од OPEL кои едноставно доминираат во SUV сегментот. Уверете се зошто ниедна авантура неможе да започне

прочитај повеќе
Дата: 05.02.2019

Пристигна новото Combo

Новото Opel Combo во ван верзија, кое беше избрано за ван на годината "Van of the year 2019", пристигна во салонот на Аутомакедонија. Со промотивната акција, најновиот ван на Opel можете да го доби

прочитај повеќе