RENAULT MEGANE COUPE

Прегледај ги сите половни возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 150, 3103 149

КонтактТест возењеПонуда на цена

ТелефонЕмаилСМС порака

RENAULT MEGANE COUPE

7.690 EUR
Технички податоци
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • Менувач:
 • Број на врати:
 • Боја:
 • 2009
 • 08/06/2018
 • 125.500
 • 1.5 cdti
 • 105 KS
 • Дизел
 • Мануелен
 • 3 врати
 • Црвена
Опрема
Назад Печатење Прегледај ги сите половни возила