fbpx

Делови и опрема

ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕРВИС ЗА СИТЕ ВИДОВИ И МАРКИ НА ВОЗИЛА

Во Аутомакедонија можете да најдете оригинални резервни делови со гаранција на квалитетот за :

 • OPEL
 • ISUZU
 • CHEVROLET

Kaко и резервни делови, потрошен материјал и опрема од партнерските компании од странство :

 • LIQUI MOLY
 • WABCO
 • BRIDGESTONE
 • FIRESTONE
 • DAYTON
 • BRC GAS EQUIPMENT
 • SDI SUN GARD
 • BEISSBARTH
 • NUSSBAUM
 • ATT

Резервните делови и опрема можете да ги набавите во сервисните центри на Аутомакедонија, комерцијалниот сектор на фирмата и партнерските фирми во земјата.