fbpx

Авто стакла

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОМЕНА НА АВТО СТАКЛА

Стручниот тим на Аутомакедонија има долгогодишно искуство во промената на авто стакла за сите видови и марки на возила.

На домашниот и странски пазар ќе го обезбедиме и замениме вашето стакло по одлични цени, услови и со врвен квалитет.