fbpx

ROLL 55

ROLL 55

БАЛАНСЕРКА ЗА ГУМИ

-Внатрешна рака за мерење на растојание и дијаметар како и за позиционирање на лепливите тегови

-Автоматско селектирање на програмата за балансирање

-Електрична кочница

-Брз циклус на мерење во 5 секунди за заштеда на време

-Двоен дигитален дисплеј панел со интуитивна контрола лесно прегледен

-Штитник на тркалото

-Само калибрација и само дијагноза

Дозволени тркала – 10 – 30‘’

Teжина – 115 кг

Брошура

Цена: 2003 EUR + ддв