fbpx

KTS 560

KTS 560

УНИВЕРЗАЛЕН СИСТЕМ ЗА ДИЈАГНОСТИКА

-Универзален дијагностички уред KTS 560 + сет на софтверски пакети за патнички возила со 12 месечна функционалност

-За  повеќе информации – Ви стоиме на располагање

Брошура

Цена: 2200 EUR + ддв