fbpx

Камионски сервис

Мулти бренд сервис за камиони, автобуси и комерцијални возила

Аутомакедонија располага со модерен сервисен центар за дијагностика, одржување и сервисирање на сите видови и марки на :

 • камиони
 • приколки и полуприколки
 • лесни комерцијални возила
 • пикап камионети
 • автобуси
 • градежна механизација
 • специјални машини и опрема

Компанијата е овластена за одржување и сервисирање на :

 • ISUZU камиони и пикап камионети
 • ISUZU автобуси
 • WABCO овластен сервисен центар
 • CUMMINS мотори

Сервисот е комплетно опремен, а во 2017 година и целосно реновиран и збогатен со 7 работни места и 4 канали.

Во склоп на сервисниот центар, функционираат и :

 • станица за технички преглед и регистрација на патнички и товарни возила
 • брокерско друштво за сите видови осигурувања

Сервисниот центар е лоциран во комплексот на поранешна Стакларница, во Скопје.

За информации и закажување сервис, јавете се на тел. 02 3103 130