fbpx

LIQUI MOLY – МАСЛА, АДИТИВИ И ТЕЧНОСТИ

DIESEL FLIESS FIT

Го спречува формирањето на парафински кристали, кои може да предизвикаат формирање на соли во дизел горивото во зимскиот период и со тоа да ги блокираат филтрите и цевките за довод на гориво. Diesel Fliees fit го одржува горивото во течна состојба во зима се до температури од -31 степени Ц. Ја зголемува економичноста и доверливоста на моторот.

Примена

Погоден е за сите видови дизел горива за доверливост во исклучително студени зимски услови. Овој адитив е делотворен ако се примени ПРЕД формирање на солите во дизел горивото (на температура од околу 0 степени).

Каталошки број

5130 – 150 ml

Цена

225 ден.