fbpx

Понуда за нови возила

Повеќе

Закажи
сервис

Повеќе

Аутомакедонија
промоции и вести

Повеќе

Контакт
центар

Повеќе
Откријте ја најновата понуда на Opel
Откријте ја најновата понуда на Isuzu
Откријте ја најновата понуда на SsangYong
Откријте ја најновата понуда на Piaggio
Откријте ја најновата понуда на половни возила
https://automakedonija.com.mk/wp-admin/post-new.php?post_type=car_product

Tesla Model X

Работна зафатнина 66kWh Година 2017 64.000 ЕUR EUR Прегледај
Tesla Model 3 Long Range Dual AWD

Tesla Model 3 Long Range Dual AWD 366kW/499kS

Работна зафатнина Година 2020 65.000 EUR Прегледај
Opel Insignia GSi 2.0/230ks AT9, Турбо бензин

Opel Insignia GSi 2.0/230ks AT9, Турбо бензин

Работна зафатнина 1.998 Година 2021 37.500 EUR EUR Прегледај
Застапници на: