fbpx

Аплицирајте и дознајте кои се вашите бенефиции со нашата клуб картичка

Клуб картичката во продажно сервисната мрежа на Групацијата на Аутомакедонија може да Ви донесе многу поволности и попусти.

Понуда за нови возила

Повеќе

Закажи
сервис

Повеќе

Аутомакедонија
промоции и вести

Повеќе

Контакт
центар

Повеќе
Откријте ја најновата понуда на Opel

Opel Insignia G. Sport

Дознајте повеќе

Opel Insignia S. Tourer

Дознајте повеќе

Opel Insignia C.T.

Дознајте повеќе

Opel Astra S. Tourer

Дознајте повеќе
Откријте ја најновата понуда на Isuzu

КАМИОНИ СЕРИЈА “N”

Дознајте повеќе

КАМИОНИ СЕРИЈА “F”

Дознајте повеќе
Откријте ја најновата понуда на SsangYong
Откријте ја најновата понуда на Piaggio

Piaggio Ape Classic

Дознајте повеќе
Откријте ја најновата понуда на половни возила

OPEL INSIGNIA 1.6 CDTI , (136KS) МT6, ДИЗЕЛ, СИВА БОЈА

Работна зафатнина 1598 Година 2016 13.550 EUR Прегледај

OPEL INSIGNIA 1.6 CDTI , (136KS) МT6, ДИЗЕЛ, БЕЛА БОЈА

Работна зафатнина 1598 Година 2017 13.550 EUR Прегледај

OPEL INSIGNIA 1.6 CDTI , (136KS) МT6, ДИЗЕЛ, БЕЛА БОЈА

Работна зафатнина 1598 Година 2017 13.550 EUR Прегледај

Opel Insignia 1.6 CDTi , (136ks) МT6, Дизел, Бела боја

Работна зафатнина 1598 Година 2017 13.550 EUR Прегледај

Opel Insignia Cosmo 2.0/220ks, Бензин+Плин

Работна зафатнина 2.0 Година 2009 7.500 EUR Прегледај
Застапници на: