Понуда за нови возила

Повеќе

Закажи
сервис

Повеќе

Аутомакедонија
промоции и вести

Повеќе

Контакт
центар

Повеќе
Откријте ја најновата понуда на Opel

Opel Insignia G. Sport

Дознајте повеќе
Откријте ја најновата понуда на Isuzu
Откријте ја најновата понуда на половни возила

Opel Antara

Работна зафатнина 2.2 Година 2011 10.400 EUR Прегледај

OPEL ASTRA J

Работна зафатнина 1.4 Turbo Година 2010 7.950 EUR Прегледај

OPEL MOKKA X

Работна зафатнина 1.6 Година 2018 19.300 EUR Прегледај

VW TOURAN

Работна зафатнина 2.0 CDTI Година 2010 6.900 EUR Прегледај
Застапници на: