fbpx

Активацијата на ваучерите е завршена.

Активацијата на ваучерите е завршена.

Ве известуваме дека активацијата на вредносните ваучери за Технички преглед заврши на 31.12.2021.

За сите дополнителни информации, Ви стоиме на располагање на  023103130 или на kontakt@automakedonija.com.mk