fbpx

Ваучер за Технички преглед

Ваучер за Технички преглед

Добредојдовте!
Направете активација на Вашиот вредносен ваучер со внесување на податоците наведени подолу.

Вредносниот ваучер можете да го искористите во станиците за Технички преглед на Аутомакедонија заклучно со 31.12.2024 година.

Ваучер за Технички преглед

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Ваучерот го издава АМ Церт Дооел Скопје и истиот може да се искористи на продажните места на издавачот. Вредноста на услугата мора да биде поголема или еднаква на вредноста на ваучерот. Ваучерот не може да биде заменет за пари. Ваучерот не може да се комбинира со други промоции и попусти. Важност до 31.12.2024