fbpx

Осигурување

Осигурување

АМ БРОКЕР,  член на Групацијата на Аутомакедонија, е осигурително брокерско друштво во кое клиентите може да набават полиси за сите видови осигурување од сите осигурителни компании во земјата.

Во АМ БРОКЕР за Вас и вашето возило можете да извадите :

  • Полиса за авто одговорност (АО)
  • Каско осигурување
  • Зелена карта
  • Патничко осигурување

Експозитурите на АМ БРОКЕР се лоцирани во Станиците за технички преглед и регистрација на Групацијата на Аутомакедонија, со што клиентите може сите услуги за своето возило да ги добијат на едно место.

Локации и контакти

Експозитура Автокоманда, 16 Македонска Бригада бр.2, Спроти Шумарскиот Факултет, тел. 02 3103 152

Експозитура Кисела Вода, Бул Борис Трајковски, во близина на Спортската сала Расадник, тел. 02 3103 267

Експозитура Стаклара, Бул Борис Трајковски, во поранешниот комплекс на Стакларница, тел. 02 2465 010

Повеќе информации може да добиете на сајтот на АМ БРОКЕР – кликнете овде.