Имаш Opel постар од 4 години?

Довери ја грижата за твојот автомобил на професионалци!

Закажи редовен сервис во Аутомакедонија и добиј:

  • Основен сервис со замена на масло и филтер за масло, по промотивна цена од 3.100 денари за сите бензински мотори;
  • Основен сервис со замена на масло и филтер за масло, по промотивна цена од 3.850 денари за сите дизел мотори.

За комплетна грижа и беспрекорни перформанси на твојот автомобил, закажи:

  • Целосен сервис со замена на масло, филтер за масло, филтер за воздух и филтер за полен по цена од 4.550 денари за сите бензински мотори или 
  • Целосен сервис за замена на масло, филтер за масло, филтер за воздух и филтер за полен по цена од 5.700 денари за сите дизел мотори. 

Со секој направен сервис добиваш и бесплатно освежување на вентилацијата во автомобилот!

Сподели
Facebook
X
LinkedIn