fbpx

Кариера

Ги покануваме сите млади, динамични и креативни луѓе од следните професионални области :

  • машински инжинери, со и без работно искуство и знаење на англиски јазик
  • дипломирани економисти, со и без работно искуство и знаење на англиски јазик
  • квалификувани работници, со искуство во областа – сервисирање на моторни возила

да го достават сопственото CV и апликација со мотивационо писмо на следната e-mail адреса :

kontakt@automakedonija.com.mk

Вашите апликации ќе бидат разгледани со внимание, а доколку фирмата има потреба од работници со Вашиот профил ќе бидете
контактирани од одговорните менаџери во нашата компанија.