За Нас

На добар пат!

Традиција, докажан квалитет и постојан развој

Во Аутомакедонија ги негуваме традиционалните вредности и воведуваме иновативни решенија за доброто на заедницата.
Секогаш се стремиме да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти, па затоа поставивме висок стандард на квалитетот на производите, услугите и комуникацијата.

Нашиот тим од врвни експерти е секогаш подготвен да ти обезбеди беспрекорно и пријатно искуство, од презентирање на нашите опсежни услуги до возење со автомобилот од твоите соништа.

Тука ја вреднуваме тимската работа и посветени сме на взаемен прогрес, одговорност и интегритет!

Години на пазарот
0
Продадени возила
0 +
Сервиси
0 +
Задоволни клиенти
0 %
Историја
Основана во 1947 година, Аутомакедонија е компанија со најголема „километража“ во нашата земја. Денес, по седум децении работа, остануваме посветени на автомобилскиот бизнис и постојано се надоградуваме!
Експанзија во автоиндустирјата вопоранешна Југославија и Македонија 2019 ОСНОВАЊЕ НААУТО 1 РЕНТНОВИ БРЕНДОВИ:SsangYong / KGM 1947 ОСНОВАЊЕ 2001 ПРИВАТИЗАЦИЈА 2005 НОВИ БРЕНДОВИCHEVROLET 2006 НОВИ БРЕНДОВИOPELОСНОВАЊЕ НААМ ЦЕРТ 2014 НОВИ БРЕНДОВИISUZUОСНОВАЊЕ НААМ БРОКЕР 2015 ОСНОВАЊЕ НААМ СИЦ 2024 ФРАНШИЗАAuto Union Car Rental

Дејности

Нашиот статус на доверлив деловен партнер го одржуваме со врвна услуга за клиентите!

Со долгогодишното искуство и експертиза, успеавме да обезбедиме целосен спектар на услуги и производи за одржување на возила.

Продажба на патнички и комерцијални возила

Продажба на камиони и автобуси

Сервис и оджрување на сите типови и марки на автомобили, камиони и автобуси

Технички преглед и регистрација на возила

Осигурување

Рент а кар услуги

Продажба и одржување на агромеханизација

Mисија

Обезбедуваме мобилитет!
Најдобар независен екосистем за обезбедување на мобилитет, кој ги вклучува сите производи и услуги за одржување на мобилност.

Визија

Да останеме препознатлив бизнис партнер, со извонредна услуга за клиентите, обезбедувајќи ги сите услуги во областа на мобилитетот за заедницата и поединците, фокусирајќи се на одржливиот развој и заштита на животната средина.

Наши компании

Аутомакедонија е акционерско друштво во приватна сопственост, а во рамките на групацијата обезбедуваме комплетна услуга за различните потреби на нашите клиенти.

Членови на Аутомакедонија Групацијата:

AM-Broker
AM-Cert
Auto1 Rent
SIC-AM

Кариера во Аутомакедонија

Сакаш да бидеш дел од нашиот тим? Имаме отворени позиции во нашата фирма. Доколку мислиш дека го имаш потребното знаење слободно можеш да аплицираш

Наши брендови

KGM Logo
Opel Logo
İSUZU-BUS-LOGO
Cummins Logo