Продажба на возила

Продажба на возила

Аутомакедонија е овластен увозник и дистрибутер на македонскиот пазар за:

  • ОPEL (патнички и комерцијални возила) и
  • ISUZU (пикап камионети и камиони со бруто маса од 3.5 до 14 тони)
  • ISUZU (автобуси)

Во соработка со странските добавувачи, Аутомакедонија на своите клиенти може да им понуди и широка палета на специјални и надградени комерцијални и товарни возила, автобуси, камиони, трактори и слично.