OPEL VIVARO - одличен комфор за 9 патници

Кога на атрактивниот, маркантен дизајн на новата генерација на OPEL VIVARO, ќе му додадете компактни димензии, одличен распоред во внатрешноста, многу опрема за идеален комфор во возењето и 9 седишта (возач + 8 патници) добивате идеално комбе за превоз на патници.

Сите параметри кај новото патничко OPEL VIVARO се совршено оптимизирани. Компактните димензии за одлично манипулирање во градските средини, одличниот комфор за возење на долги релации го прави VIVARO oдличен избор за рент а кар компании, туристички агенции, училишта и универзитети, спортски екипи…

vivaro komb f
Opel_Vivaro_Safety_768x432_vi15_e01_700
Opel_Vivaro_Exterior_View_768x432_vi15_e01_695
vi15_e01_704(2)
vivaro komb f
Opel_Vivaro_Safety_768x432_vi15_e01_700
Opel_Vivaro_Exterior_View_768x432_vi15_e01_695
vi15_e01_704(2)
Opel_Vivaro_Comfort_Versatility_co-drivers_side_768x432_vi15_i01_692
Opel_Vivaro_Office_Bench_with_Navi_80_IntelliLink_768x432_vi15_i01_718
opel-vivaro-08

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Галерија
Opel_Vivaro_Safety_768x432_vi15_e01_700
Opel_Vivaro_Comfort_Versatility_co-drivers_side_768x432_vi15_i01_692
Opel_Vivaro_Office_Bench_with_Navi_80_IntelliLink_768x432_vi15_i01_718
Opel_Vivaro_Exterior_View_768x432_vi15_e01_695
vivaro komb f
opel-vivaro-06
opel-vivaro-02
opel-vivaro-07
opel-vivaro-03
opel-vivaro-08
барајте
информации
превземете
ценовник