OPEL VIVARO VAN - атрактивен член на Вашата флота

Новото OPEL VIVARO е дизајнирано да биде едно од најфункционалните и најмаркантни товарни возила на европскиот пазар.

Има атрактивен, моќен, мускулесто граден облик, со одличен распоред, ергономија и комфор во внатрешноста.

Клиентите при купувањето на ново VIVARO, зависно од своите потреби, може да изберат комбинации од две должини и две висини па зависно од избраната комбинација може да добијат товарен простор со зафатнина од 5,2 до 8,6 m3 со вкупна корисна носивост што варира до 1.2 тони.

Новото VIVARO е опремено со многу елементи на активната и пасивна безбедност, како и со моќни и економични дизел мотори.

Opel_Vivaro_Panel_Van_Safety_Driving_Shot_768x432_vi15_e01_697
Opel_Vivaro_Panel_Van_front_shot_768x432_vi15_e01_691
Opel_Vivaro_Panel_Van_FlexCare_768x432_vi15_e01_699
Opel_Vivaro_Capacity_and_Payload_992x374_vi15_e01_694
Opel_Vivaro_Panel_Van_Safety_Driving_Shot_768x432_vi15_e01_697
Opel_Vivaro_Panel_Van_front_shot_768x432_vi15_e01_691
Opel_Vivaro_Panel_Van_FlexCare_768x432_vi15_e01_699
Opel_Vivaro_Capacity_and_Payload_992x374_vi15_e01_694
Opel_Vivaro_Comfort_Versatility_co-drivers_side_768x432_vi15_i01_692
Opel_Vivaro_Office_Bench_with_Navi_80_IntelliLink_768x432_vi15_i01_718

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Галерија
Opel_Vivaro_Capacity_and_Payload_768x432_vi15_e01_694
Opel_Vivaro_Capacity_Payload_768x432_vi15_e01_708
Opel_Vivaro_Comfort_Versatility_co-drivers_side_768x432_vi15_i01_692
Opel_Vivaro_Exterior_View_768x432_vi15_e01_695
Opel_Vivaro_Office_Bench_with_Navi_80_IntelliLink_768x432_vi15_i01_718
Opel_Vivaro_Panel_Van_FlexCare_768x432_vi15_e01_699
Opel_Vivaro_Panel_Van_front_shot_768x432_vi15_e01_691
Opel_Vivaro_Panel_Van_Safety_Driving_Shot_768x432_vi15_e01_697
барајте
информации
превземете
ценовник