OPEL CROSSLAND X

ЖИВОТ ПОЛН СО МОЖНОСТИ.

Дизајниран за вас! Работа, одмор, време за нас, време за мене … Crossland X е подготвен за сѐ благодарејќи на неговата исклучителна флексибилност, водечки иновации и свеж дизајн на SUV.

opel_ultimate_crossland_x_highlights_21x9_cr185_e01_d001
opel_crossland_x_led_lights_21x9_cr18_e01_003
opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_014
opel_crossland_x_exterior_roof_21x9_cr18_e01_010
opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_013
opel_crossland_x_exterior_engines_21x9_cr18_e01_011
opel_crossland_x_interior_infotainment_21x9_cr18_i02_026
opel_crossland_x_interior_21x9_cr18_i01_022
opel_crossland_x_interior_navigation_21x9_cr18_i01_027
opel_crossland_x_interior_transmission_21x9_cr18_i01_022
opel_crossland_x_rear_view_camera_closeup_21x9_cr18_i01_025
opel_crossland_x_head_up_display_closeup_21x9_cr18_i01_024
opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_014
opel_crossland_x_exterior_engines_21x9_cr18_e01_011
opel_crossland_x_exterior_roof_21x9_cr18_e01_010
opel_crossland_x_led_lights_21x9_cr18_e01_003
opel_ultimate_crossland_x_highlights_21x9_cr185_e01_d001
opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_013
opel_crossland_x_interior_21x9_cr18_i01_022
opel_crossland_x_interior_ergonomic_seat_21x9_cr18_i01_035
opel_crossland_x_interior_infotainment_21x9_cr18_i02_026
opel_crossland_x_interior_navigation_21x9_cr18_i01_027
opel_crossland_x_interior_transmission_21x9_cr18_i01_022
opel_crossland_x_rear_view_camera_closeup_21x9_cr18_i01_025
opel_crossland_x_head_up_display_closeup_21x9_cr18_i01_024

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

АТРАКТИВЕН ДИЗАЈН
АТРАКТИВЕН ДИЗАЈН

АТРАКТИВЕН ДИЗАЈН

Одлична комбинација на атрактивen кросовер дизајн со премиум класата на OPEL.

ОДЛИЧНИ КОМБИНАЦИИ
ОДЛИЧНИ КОМБИНАЦИИ

БРОЈНИ КОМБИНАЦИИ.

Дизајнирате го вашиот Crossland X во една од многуте можни комбинации на бои и додадете го супер моќниот панорамски покрив.

ОДЛИЧЕН ЕНТЕРИЕР
ОДЛИЧЕН ЕНТЕРИЕР

ОДЛИЧЕН ЕНТЕРИЕР.

Уживајте во одличниеот распоред на внатрешноста, врвните материјали и високото SUV седење.

ОДЛИЧНИ ПРЕДНИ СВЕТЛА
ОДЛИЧНИ ПРЕДНИ СВЕТЛА

ОДЛИЧНИ ПРЕДНИ СВЕТЛА

30 % ПОСВЕТЛИ ПРЕДНИ СВЕТЛА ЦЕЛОСНО ОД LED. Предните светла целосно од LED се 30 % посветли од стандардните халогенски светилки и овозможуваат оптимално осветлување во секоја ситуација при возењето

ПРЕДЕН ДИСПЛЕЈ
ПРЕДЕН ДИСПЛЕЈ

HEAD UP DISPLAY.

ДИСПЛЕЈ НАПРЕД. Дисплејот напред ви прикажува клучни податоци на ветробранското стакло, па можете очите да ги држите на патот..

КАМЕРА ЗА ВРАЌАЊЕ НАЗАД
КАМЕРА ЗА ВРАЌАЊЕ НАЗАД

КАМЕРА ЗА ВРАЌАЊЕ НАЗАД.

Јасен преглед кога возите наназад: додека панорамската задна камера од 180° ви дозволува да гледате дури и зад свиоците, автоматската помош при паркирање ви овозможува излегување од паркинг местото без раце..

КОНЕКТИВНОСТ
КОНЕКТИВНОСТ

ВРВЕН ИНТЕЛИЛИНК СИСТЕМ.

R 4.0 INTELLILINK. КОНЕКТИВНОСТ НА ПОВИК. Беспрекорно поврзете го вашиот паметен телефон преку Apple CarPlayTM1 и Android AutoTM2 со системот за инфозабава Радио R 4.0 IntelliLink – и користете го вашиот телефон без да ви се одвлекува вниманието.

ЛЕСНО МЕНУВАЊЕ
ЛЕСНО МЕНУВАЊЕ

ВРВНА ТРАНСМИСИЈА.

МЕНУВАЈТЕ СО ЛЕСНО. Менувајте со лесно со рачниот 5 или 6-брзински пренос. Или само оставете 6-брзинскиот автоматски пренос да ве води - за релаксирано и глатко возење.

Галерија
opel_ultimate_crossland_x_highlights_21x9_cr185_e01_d001
opel_crossland_x_led_lights_21x9_cr18_e01_003
opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_014
opel_crossland_x_exterior_roof_21x9_cr18_e01_010
opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_013
opel_crossland_x_exterior_engines_21x9_cr18_e01_011
opel_crossland_x_interior_infotainment_21x9_cr18_i02_026
opel_crossland_x_interior_21x9_cr18_i01_022
opel_crossland_x_interior_navigation_21x9_cr18_i01_027
opel_crossland_x_interior_transmission_21x9_cr18_i01_022
opel_crossland_x_rear_view_camera_closeup_21x9_cr18_i01_025
opel_crossland_x_head_up_display_closeup_21x9_cr18_i01_024
барајте
информации
превземете
брошура
превземете
ценовник