fbpx

LIQUI MOLY

AУТОМАКЕДОНИЈА Е ОВЛАСТЕН УВОЗНИК И ДИСТРИБУТЕР НА LIQUI MOLY

Aутомакедонија е овластен увозник и дистрибутер на производите од Германскиот производител LIQUI MOLY, од далечната 2000 година.

Во палетата на LIQUI MOLY, кој десет години по ред, од највлијателните автомобилски списанија – Auto Bild, Auto Zeitung, Auto Motor und Sport е избиран за Најдобар бренд во својата класа се вбројуваат :

  • моторни масла,
  • масла за менувачи,
  • адитиви,
  • сервисни препарати и помагала,
  • козметика за возила,
  • опрема за сервиси

Повеќе за LIQUI MOLY и мрежата на Аутомакедонија во земјата можете да видите на следниот линк.

КОНТАКТ ЦЕНТАР

Повеќе информации за возилата на ISUZU можете да добиете на те. 02 3103 130, 3103 265, или на е-mail : isuzu@automakedonija.com.mk