fbpx

Време е за редовен сервис!

Не чекајте да светне црвено сијаличката за промена на маслото и филтерот на вашиот автомобил.

Искористете ги супер ниските цени за патничките Opel возила, постари од 4 години и закажете редовен сервис!

  • Промена на масло и филтер за масло за само 2.499 денари за бензински мотори*
  • Промена на масло и филетр за масло за само 3.499 денари за дизел мотори*

Работната рака е вклучена во промотивната цена!

 МоделТип на мотор
1Astra GZ14XEP
2Astra HZ14XEP
3Corsa DZ12XEP
4Corsa DA12XER
5Corsa EA12XER / B12XER
6Astra JA14XER / B14XER
7Astra JA14NET / B14NET
8Meriva AZ14XEP
9Meriva BA14XER / B14XER / A14NET / B14NET
10MokkaA14NET / B14NET
11Astra HZ16XEP/ Z16XER
12Astra JA16XER / B16XER
13Insignia AA18XER / B18XER
14Zafira BZ16XEP/ A16XER / A18XER / B18XER
15AntaraA24XF
16Astra KB14XE
17Astra KB14XFT / B14XFL
18Insignia AA20DT / A20DTR / A20DTH
19Zafira CA20DT / A20DTR / A20DTH
20Astra HZ17DTH / Z17DTL
21Zafira BZ17DTJ / A17DTJ / Z17DTR / A17DTR
22Astra JA17DTC / A17DTR / A17DTL / A17DTJ/ A17DTS
23Astra HZ17DTJ / A17DTJ / Z17DTR / A17DTR
24Insignia AB16DTH / B16DTJ
25Astra JB16DTL / B16DTH
26Astra KB16DTE / B16DTH / D16DTH / D16DTN / B16DTU / D16DTI
27Meriva BB16DTL / B16DTH
28Zafira CB16DTL / B16DTH
29MokkaB16DTE / B16DTH / D16DTH / D16DTN / B16DTU / D16DTI
30AntaraZ20DM / Z20DMH