fbpx

LIQUI MOLY – МАСЛА, АДИТИВИ И ТЕЧНОСТИ

SUPER DIESEL ADDITIVE

Со кетан плус за поголема сила на моторот, за помалку удари, потивка работа и полесно палење. Го чисти моторот и системот за вбризгување и спречува лепење и блокада на иглата на распрскувачот. Овој производ обезбедува оптимален степен на користење на горивото и највисок степен на штедење на енергија. Ја намалува корозијата и трошењето на моторот. Добар додаток е за супер дизел горива. Исто така, погоден е и за дизел горива со низок степен на сулфур. Компатибилен е со турбо полначи.

Примена

Погоден за користење на сите дизел мотори во патнички и теретни возила, работни машини и стационарни мотори. особено е погоден за заштита на моторот, дури и за време на долги периоди на нивно некористење и тоа во екстремни услови. Производот има долгорочен ефект од 2.000 км. се додава во резервоарот за гориво кој е 3/4 полн.

Каталошки број

5120 – 250 ml

Цена

236 ден.