fbpx

Пневматици

БЕСПЛАТНА ПРОВЕРКА, ЗАМЕНА И БАЛАНСИРАЊЕ НА ПНЕВМАТИЦИ

Аутомакедонија е овластен увозник и дистрибутер на пневматици од палетата на :

  • BRIDGESTONE
  • FIRESTONE
  • DAYTON

Поради директниот увоз, сервисните центри на Аутомакедонија може да ви понудат одлични цени и комплетна услуга.

Со замената на сет зимски или летни гуми во Аутомакедонија добивате :

  • Попуст на цените од 15%
  • Бесплатна замена на старите гуми со нови
  • Бесплатно балансирање
  • Бесплатно чување на заменетите гуми во првата година
  • Клуба картичка – со која добивате бројни поволности и бенефиции
  • 50% попуст на подесувањето геометрија на тркалата (центрирање)