fbpx

Маслен сервис - Ауто Македонија

ОСВЕЖУВАЊЕ НА МОТОРОТ СО НОВО МАСЛО ОД 1.325 ДЕНАРИ

Во сервисните центри на Аутомакедонија, направете редовен сервис на Вашето возило со промена на старото со ново ултра квалитетно моторно масло.

Во специјалниот пакет на промена на масло се вклучени :

  • Промена на старото – со ново моторно масло од понудата на LIQUI MOLY
  • Чистење на моторот одвнатре со специјални препарати на LIQUI MOLY

Цената на пакетот од 1.325 денари – се однесува на замена на масло, со ново моторно масло – LIQUI MOLY Performance (10W-40HD)