fbpx

Кочници

ПРОФЕСИОНАЛНА ИНСПЕКЦИЈА И СЕРВИС НА СИСТЕМОТ ЗА СОПИРАЊЕ (КОЧЕЊЕ)

Сервисните центри на Аутомакедонија се опремени со комплетни технички линии за испитување на системот за сопирање.