fbpx

Клима сервис

ПРОВЕРЕТЕ И СЕРВИСИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ

Во сервисните центри на Аутомакедонија можете да направите комплетна инспекција (проверка) на системот за ладење, да добиете сервисен извештај од нашите инжинери и комплетен сервис  – дополнување на фреон, или поправка на системот.