fbpx

Инспекција

КОМПЛЕТНА ИНСПЕКЦИЈА ЗА 900 ДЕНАРИ

Во сервисните центри на Аутомакедонија можете да направите комплетна визуелна инспекција на возилото во 34 точки и да добиете детален сервисен репорт за состојбата на :

  • Системот за сопирање (кочници)
  • Нивото на течности (масло, антифриз, глицерин, течност за стакла)
  • Електричниот систем (акумулатор, кабли, сијалички, сирена)
  • Состојбата на пневматиците (гумите) со проверка и корекција на притисок
  • Состојба на бришачите

Во специјалната цена од само 900 денари, ја добивате комплетната проверка на возилото, сервисниот рипорт, дополнување на течност за бришење стакла и масло (до максимални 0.5 литри).